Bebis

Kolla in en webbsida där du får reda på allt om säkerhet och trygghet för barn och bebisar. Vare sig det är i bilen, båten eller flygplanet. Allt för att ditt barn ska vara så säkert så möjligt. Så besök gärna sidan och kolla in vad som händer och vad som är inne just nu. Man vet aldrig om man hittar något. Även om man inte är ute efter något kan det här plantera en idé, så ett frö, som sedan kan växa till ett stort träd. Från det trädet kan du en dag plocka äpplen ifrån. Du kanske till och med när åren har gått och stammen har vuxit sig stark och robust hänga upp en gunga. Ett träd har många funktioner.

Ansvar och vuxna

Som vuxen måste man ta mycket ansvar, men det kanske inte är just när man är vuxen som man får ansvar. Det kanske är när man börjar göra eller få andra saker som man inte hade fått som barn som man är tvungen att ta ansvar. Men när blir man egentligen vuxen? Vissa säger att man blir det när man fyllt 18. Eller att man blir det när man känner sig vuxen. En annan skulle kunna säga att det är när man får skägg. Jag tror att det mycket mer än så och vissa kanske blir vuxna mycket senare än första gången dem fått skägg.

54f98eb696b6c