Vardagliga problem.

Jag är så himla dålig på att komma ihåg födelsedagar, namnsdagar och alla andra viktiga högtider eller speciella dagar. Dödssynder som att missa när vi har bröllopsdag har ju hänt flera gånger med följder som en lagom arg fru som man får försöka göra allt för att göra glad igen. Även om man lyckas att återgälda sitt gigantiska misstag i frugans ögon efter ett tag så hänger det fortfarande kvar och kommer upp på tal vid många tillfällen. Du glömmer ju till och med vår bröllopsdag får man höra om man påstår att man har bra kolla på saker i sin tillvaro. Men jag har ju fullt upp med att hitta strumpor med samma färg på morgonen inte bara till mig själv utan även till mina två grabbar som skall till dagis.

Och hur lätt är det när man 5:45 vaknar och tror att man under natten har förvandlats till Zombie och rullar ur sängen och landar hårt på golvet bara för att lyckas vakna? Eller håller hon koll på när bilarna skall besiktigas, bytas däck, tvättas, städas och servas? Nej! Hon behöver ju bara städa, diska, tvätta, bada ungarna och andra små uppgifter! Men hon begär att jag skall komma ihåg när vi gifte oss, när barnen fyller år, när hon fyller år, hur gammal hon är och massa andra mindre viktiga saker. Jaja med glimten i ögat så har vi det nog som dom flesta andra gifta paren med barn i dagisåldern det är ett kaos för det mesta med att komma ihåg saker och hinna med dom vanliga vardagssysslorna.

Men vi är ju olika och detta har illustrerad vetenskap gjort en jämförelse artikel om hur män och kvinnor har olika intelligens. Jag har lagt in allt i kalendern på telefonen, vem har namnsdag idag, vem fyller år och alla våra viktiga datum så att jag får en påminnelse när det väl är dags och så slipper jag ju även få dom små gliringarna från frugan, nu blir hon mest förvånad att jag kommer ihåg att köpa blommor och choklad till henne på vår bröllopsdag och blir nästan lite misstänksam vad jag har gjort för tokigt som jag behöver bli förlåten för! =)