Snygga posters – med våra lysande citat

Sambon brukar säga att jag är fantastisk på citat. Eller – ungefär så i alla fall. Hon menar på att jag är en kung på att hitta på dåliga citat och ordspråk. Att jag förvränger dem. Personligen skulle jag säga att jag bara förbättrar dem…

Men allvarligt – vem bryr sig om det är en räv bakom örat och en hund begraven eller om det är räven som är begraven och hunden som lagt sig bakom örat? Frågan är kanske varför man ens ska ha djur bakom örat.

Så nu när sambon fyller 40 år ska hon få precis det hon älskar mest. En bunt av mina fina citat. Har hittat en sida där jag kan göra snygga posters. Med mina egna citat!  Är inte det en perfekt 40-års present?

Men vågar jag lägga ut detta på bloggen nu? Ja, hon har detox just nu. Av någon outgrundlig anledning har hon valt att vara utan internet i en vecka. Med andra ord fram till den dagen som hon fyller år. Jag kallar det 40-årskris, hon kallar det för att ”fasta”. Hon får kalla det vad hon vill men just denna gång var det iallafall väldigt lägligt.

SÅ – hjälp mig

Jag tänkte göra 30 olika tavlor med egna fina citat. Citat som inte bara jag sagt utan även som hon har lyckats kläcka ur sig under åren. Kan lätt komma på 100 som jag själv sagt – mer eller mindre genomtänkta. Men det känns lite väl egocentriskt att göra posters med enbart egna citat. Så nu behöver jag hjälp – inte minst av Allan, Lisa och Mirjam (ja jag vet att ni läser min blogg – låtsas inte som annat)

Kommentera snygga citat från era kära vänner. Eller skicka ett PM på Facebook. Spelar ingen större roll hur du skickar in citaten – bara de kommer. Om tre dagar måste jag beställa posters så KLARA FÄRDIGA CITERA!